2017. május 23. - Forrás Blog

Ajándékozzon életre szóló élményt!

A közelgő nyár az esküvői szezon kezdetét is jelenti. Az ifjú párra szabott nászajándékot találni azonban néha nagy kihívás. Egy személytelen tárgy, vagy pusztán a pénz nem fejezheti ki, hogy együtt örülünk a friss házasokkal, törődünk velük. A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior kivételes helyszínt biztosít egy igazán különleges nászúthoz, a szálloda ajándékutalványa pedig telitalálat, ha nászajándékról van szó.

istock-528928301.jpg

Csodálatos terek, elegancia, kényelem, luxus, meghitt helyszínek - ezen a nászúton egy igazi álom válik valóra - luxuskivitelben.

Gondoljunk bele, az esküvői előkészületek, a sok izgalom, a sok tervezés, a nagy nap… az ifjú párnak micsoda segítség és mekkora meglepetés lehet, ha a nászút szervezésének terhét levesszük a vállukról.

A nászút legalább olyan fontos és emlékezetes, mint az esküvő. S mitől lesz feledhetetlen? Legfőképp attól, hogy megismételhetetlen: az első, házastársként együtt töltött napok, a nászút úticéljának felfedezése, az utazás közös élményei mind-mind hozzájárulnak ehhez. Nem véletlenül hívják ezt az időszakot mézesheteknek. Ezeken a napokon minden csak kettejükről szól.

A Spirit Hotelben, a hét tó festői környezetében az esküvő izgalmai után igazi meghitt pihenés várja a nászutasokat. A szálloda romantikus szobáiban különleges, 230 cm átmérőjű körágy és meglepetés bekészítések teszik teljessé az elvonulást.

A Spirit SPA világa pedig minden cseppjében élmény: 10.000 m2-en 22 medence és pezsgőfürdő, valamint a világ minden tájáról összeválogatott, kényeztető wellness és szépség kezelések várják az ifjú párt. Kivételes élményt nyújt többek között az igazi török fürdő, a hamam, ahol az egzotikus rituálén közösen vehetnek részt, közösen relaxálhatnak.

Az utazás akkor teljes, ha kikapcsolódás gasztronómiai élményekkel is párosul: mind a hihetetlen választékú büfé kínálatot, mind az a’la carte menüt, a helyi termelőktől származó, friss alapanyagok, házi készítésű finomságok gazdagítják.

A nászút-meglepetés szervezése során se feledjük, hogy az igazi ajándék az ajándékozottakról szól: a Spirit ajándékutalvány teljesen igazodik a friss házasok álmaihoz és igényeihez. Állítsa össze eszerint az álom-ajándékot!

Ha tetszett a cikk, kövessen minket a Facebook-on és az Instagram-on is! 

süti beállítások módosítása