2017. július 11. - Forrás Blog

Így lesz stresszmentes a nyaralás

Egész évben a nyári pihenő után vágyakozunk. Mindent megtennénk azért, hogy a vakáció a legnagyobb élmény legyen minden velünk tartó családtag, barát számára.
stresszmentes_nyaralas.jpg

A felhőtlen nyaralás titka az olyan úti cél, mely valamennyi útitársunk álmát valóra váltja - azzal, hogy hozzájuk illő programokat kínál.

  1. A víz ölelése: ez az, amitől mindenkinek jókedve lesz.

A víz közelségét testünk és lelkünk nyáron még inkább szomjazza. Ezért a vízhez kapcsolódó élmények sokunk számára egyszerűen hozzátartoznak a felejthetetlen vakációhoz. Legyen szó önfeledt lubickolásról, jóleső csobbanásról vagy úszásról, a fürdőzés természetes stresszoldó, enyhíti a testünk izmainak feszültségét, kisimítja a lélek gyűrődéseit.

Van, akinek egy élményfürdő jelenti a vizes örömök legjavát. Aki alig várja, hogy kényelmesen elnyúljon a medencében, ahol a vízsugarak masszírozással kényeztetik. Mások inkább úszással lazítanak, és legfőbb vágyuk egy olyan hely, ahol a kikapcsolódás minden összetevője karnyújtásnyi közelségben van, így az úszómedence is.  

  1. Napfürdő és hűsítő finomságok: a pihenés pótolhatatlan kellékei.

A sportosabbak szerint egy kerékpártúrán vagy teniszezés közben elért napbarnított bőr az igazi. Akinek a kényelem, a luxus számít, legszívesebben egy baldachinos nyugágyban élvezné a napsütést. Hol máshol, mint a medence partján, ahol igazán jólesik majd egy frissítő koktél vagy egy finom fagylaltkehely is.

  1. Változatos mozgásformák: a boldogság forrása nyáron is.

Nyáron minden kicsit a feje tetejére áll, könnyebben vágunk bele új dolgokba. Ahogyan a gasztronómiában, úgy az aktív kikapcsolódásban is új utakat keresünk. Lehet, hogy egyik nap a jóga a lelkesít fel. És az is, hogy másnap egy pörgős fallabda-meccs, esetleg egy új vízi sport felfedezése a tervünk. 

Az igazi örökmozgók a gyermekek: a legjobb, ha olyan helyre utazunk velük, amely fokozott mozgásigényüknek megfelel. A gyermekmedence elengedhetetlen, ahogyan a közös kirándulások lehetősége, a természet közelsége is. Nem utolsósorban: a családi nyaralást az teszi teljessé, ha a szülők szusszanásnyi időt kapnak, amíg a gyerekek kreatív foglalkozásokon, szabadtéri játékokon vehetnek részt.

A Spirit Hotel  egy olyan különleges hely, ahol a stresszmentes vakáció hozzávalóit együtt megtaláljuk. A felnőttek öröméről spa- és kulináris élmények gondoskodnak, míg a kisebbek szórakozását vidám egészséganimációs programok garantálják.

Ha tetszett a cikk, kövessen minket a Facebook-on és az Instagram-on is! 

süti beállítások módosítása