2017. június 07. - Forrás Blog

Hoppá, bikiniszezon – még most sem késő karcsúsodni!

Mitől érezhetjük magunkat kellőképpen magabiztosnak akár egy falatnyi fürdőruhában is? Két egyszerű lépésben könnyen elérhető a tündöklő nyári forma.
download.jpgKétségtelen, a halogatás gyakori jelenség. Lehet, hogy te is azok közé tartozol, akik szívesen napolnak el ezt-azt az utolsó utáni percre. Talán arra is most ébredsz rá, hogy beköszöntött a várva várt nyár, és jó volna, ha elégedetten nézhetnél a tükörbe. A késlekedés érthető: lehet, hogy szerettél volna aktívabb életet élni, csak nem volt rá elég időd. És az is előfordulhat, hogy a naptár űzött veled tréfát, mikor azt hitted, messze a forró nyár. 

Még most sincs késő ahhoz, hogy formába lendülj. Két remek tippünk is van hozzá. Nem vitás, a legjobb az, ha a hosszú távú változásra szavazol. De mint minden nagy út, az életmódváltás is apró lépésekkel kezdődik. Olyanokkal, melyeket nem érdemes, de nem is lehet később elkezdeni, mivel különösebb erőfeszítés nélkül kivitelezheted őket.

Első lépés: adj a testednek is önbizalmat

Senki sem tökéletes – szerencsére. Mindannyian mások vagyunk, testünk is sokféleképpen lehet szép. Épp ezért nem érdemes összehasonlítanunk magunkat senkivel, hiszen mindenki másra lehet büszke a testével kapcsolatban. Mi a te erősséged? Az elragadó mosolyod, a hosszú lábad, a formás karod, netán csodás hajlékonyságod? Légy büszke megjelenésedre! 

Második lépés: próbálj ki egy hatékony, karcsúsító testkezelést

Arra, hogy tested érezze, milyen nagy becsben tartod, a pozitív gondolatok mellett a legjobb bizonyíték egy kényeztető testkezelés. A karcsúsító Thalion Express Slimming célzottan a has, a fenék és a derék területére hat. Ez az élénkítő masszázs a halogatók álma is, mivel már egy alkalom feszesíti a bőrt, tónusosabbá teszi az izmokat. Mire a masszázs végén a testeden gördülő, speciális, apró gyöngyök felolvadnak, selymesebbé változik bőröd, látványosabb lesz karcsúságod. A Thalasso terápia titka a tengerből jövő szépség, a gyógyító és ápoló hatású tengeri algák és iszap.

A mesés nyári úti célt jelentő Spirit Hotelben nemcsak tested önbizalma kaphat szárnyra, hanem pompásan fel is frissülhetsz. Képzeld el máris, ahogy a ragyogó napsütésben önbizalomtól sugározva lépkedsz a medence partján. Nincs mire várni, bízz magadban, bízz a testedben.

Ha tetszett a cikk, kövessen minket a Facebook-on és az Instagram-on is! 

süti beállítások módosítása