2017. február 14. - Forrás Blog

Hétköznapi afrodiziákumok

Vannak, akik különféle vágykeltő csodaszerek segítségével próbálnak új életet lehelni a párkapcsolatukba, pedig valószínű, hogy egy jókor kimondott szó vagy egy szenvedélyes pillantás jobban felszítaná a szerelemet.

valentin_promo_21_hu.jpeg

Legtöbbször nem kell más, mint hogy meghitt, zavartalan környezetet teremtsünk magunknak, és időről-időre kilépjünk a megszokásából, és a figyelmesség, a kedvesség és az egymásnak szentelt idő hétköznapi afrodiziákumaival bűvöljük el kedvesünket.

A párkapcsolatok tartalmas együttlétek, meghitt beszélgetések és együtt töltött minőségi idő nélkül hamar zátonyra futnak. Bár ezt a legtöbben jól tudják, mégis sokszor rátelepszik a megszokás a kapcsolatokra, és eljön az az idő, amikor mindenképp tenni kell valamit azért, hogy ismét felélénküljön a szerelem. Általában egy kis extra kedvesség és figyelmesség is elég ehhez, de van, hogy akár több napra is ki kell szakadnunk a mindennapok forgatagából ahhoz, hogy újra egymásra találjunk a párunkkal.

Akik eltölthettek már néhány zavartalan napot egy elegáns fürdőben úgy, hogy a külvilág zajától elzárva csak a szerelmüknek szentelhették a figyelmüket, jól tudják, hogy milyen pozitív hatása van az ilyen alkalmaknak a párkapcsolatra. Igazi afrodiziákumként pezsdíti fel az érzelmeket egy közös pezsgőfürdőzés, a testet és lelket ellazító szaunázás vagy egy pihentető séta a természetben. A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior is bővelkedik olyan szolgáltatásokban, amik segítik a szerelmeseket, hogy kizökkenjenek a stresszes verkliből, és újra egymásra hangolódjanak: nem csupán kényelmes szobák várják őket, hanem nagyszerű ételek és olyan frissítő élmények is, mint a különféle wellness programok, masszázsok és fitness lehetőségek. Egy ilyen, tökéletes harmóniában eltöltött wellness nap végén a szerelmes párok szobájába bekészített hűtött pezsgőnél több afrodiziákum már nem is kell ahhoz, hogy szárnyra kapjanak a vágyak.

süti beállítások módosítása