2017. június 02. - Forrás Blog

Ezért szépítenek kívül-belül a gyönyörű virágok!

A belső egyensúly kívül is tükröződik. A természetben aligha lehet erre jobb példát találni a virágokénál. Hogyan hasznosíthatjuk ezt mi is?
hibiscus-myspirit_skincare_organikus_szepsegapolas.jpg

Bemutatunk egy csokornyit a szépítő hatású virágok közül, hogy kiderüljön, miért is hívja épp őket segítségül az organikus szépségápolás.

A látványos hibiszkusz. A hibiszkuszvirág szinte hivalkodó szépségét csak pár napig élvezhetjük. És bár a virág gyorsan elnyílik, a növény mégis anti-aging hatóanyagai miatt írta be magát a bőrápolás nagyjai közé.

A sokoldalú bíbor kasvirág. A másfél métert is elérő, lángvörös kasvirág elsősorban a nevében virág, gyógynövényként jobban ismeri a világ. Már az észak-amerikai indiánok is használták sebek, rovarcsípések kezelésére, ma pedig az üde és tiszta arcbőr elérésében támogat bennünket.

A szerény szalmagyopár. Az őszirózsafélék családjába tartozó, Dél-Afrikában őshonos szalmagyopár a hibiszkuszhoz és a kasvirághoz képest szerény, visszafogott megjelenésű. Krémszínű, apró virágja már-már észrevétlen. A kis gyopárban azért nagy erő rejlik, hatóanyaga nyugtató hatással bír, segít megteremteni a tiszta bőr harmóniáját.

A szépséges rózsa. Vannak virágok, melyek szépségét aligha kérdőjelezi meg bárki. Ha a virágok közt szépségkirálynőt választanának, az illatos rózsa bizonyára igen jó eséllyel indulna. Májusban minden a rózsa szépségéről szól, hiszen ekkor nyílik a pünkösdi rózsa, amit bazsarózsa néven is ismerünk. A külső szépség a rózsa esetében is belülről, mondhatni a test és lélek harmóniájából fakad. Az értékes rózsakivonat ugyanis tonizálja a bőrt.

 Az édes narancsvirág. Elbűvölő illata jellegzetes és félreismerhetetlen, ám ezt elsősorban azok élvezhetik, akik azokon a mediterrán vidékeken élnek, ahol virágba borult narancsfák illatoznak. Az új sejtek képződését elősegítő, narancsvirágból sajtolt olaj viszont bennünket is szépíthet.

A virágok hatóanyagaiban rejlő harmóniát a személyre szabott mySPIRIT skincare organikus szépségápolásnak köszönhetően mi is megtapasztalhatjuk. A bio hatóanyagokkal és illóolajokkal végzett arckezelések eredménye a ragyogó külső és a kiegyensúlyozott belső. Mintha magunk is álomszép virágokká változnánk…

Ha tetszett a cikk, kövessen minket a Facebook-on és az Instagram-on is! 

süti beállítások módosítása