2017. április 24. - Forrás Blog

Itt az idő - hozd magad formába a bikiniszezonra!

A bikini szezon megállíthatatlanul közeledik. Érdemes ezért már most elkezdenünk a felkészülést nem csak lélekben, hanem testben is ahhoz, hogy a lehető legjobb formánkat tudjuk majd megmutatni a strandon!

dpp_0344-33014302639.jpeg

Ha valódi, tartós változásokra vágyunk, és nem csupán egy szezonra szóló jó alakot és magabiztosságot szeretnénk, hanem hosszú távra szóló életmódreformokat is bevezetnénk mindennapjainkba, akkor a legjobb, ha ezt a felkészülést hozzáértő profik támogatásával, ideális környezetben kezdjük el!

Sokan csak a vakáció előtt egy-két héttel döbbennek rá a tükörbe nézve, hogy elégedetlenek a külsejükkel, ezért kampányszerű fogyókúrával és túl nagy megterheléssel járó, rendszer nélküli sportolással igyekeznek visszanyerni valamit a régi jó formájukból. Ezzel azonban ritkán érik el a kívánt célt, vagy ha mégis sikerül karcsúsodni és izmosodni, akkor is rendszerint beleesnek a jojó effektus csapdájába. Ahhoz, hogy a test tartósan a kívánt állapotba kerüljön, és a formánkat egész nyáron, sőt egész évben tartani tudjuk, már hónapokkal korábban el kell kezdeni egy jól átgondolt életmódváltást.

A legjobb, ha ezt a hosszú távú változást és az instant alakformáló programot is egy szakember tanácsai alapján kezdjük el. Indításként például kifejezetten hasznos, ha részt veszünk egy néhány napos felkészítésen, ahol felmérik a szervezetünk állapotát, és személyre szabott edzésprogramot valamint diétát állítanak nekünk össze. Természetesen már ott helyben el is kezdjük az edzéseket, és így hozzáértő segítség és támogatás mellett hangolódhatunk rá arra az új, sportosabb és egészségesebb életstílusra, amivel nyárra jó formába hozhatjuk magunkat. Az igazán alapos felkészítéseken nem csak a testünk erősítésével, hanem a lelki kondíciónkkal is törődnek, és nem csupán hosszú távra szóló életmódtanácsokat és edzéstervet kapunk, hanem a motivációnk fenntartásához nélkülözhetetlen lelki támaszt és gyakorlatias tanácsokat is.

A Spirit Hotel például tökéletes helyszín ahhoz, hogy itt kezdjünk el a felkészülést a bikiniszezonra. A minden igényt kielégítő luxuskörnyezetben hozzáértő szakemberek segítségével pillanatok alatt ráérezhetünk egy új, egészségesebb életforma ízére, a testi-lelki tréningek hatására pedig gyorsan felszabadulnak majd belőlünk azok az energiák, amikkel elérhetjük vágyott céljainkat – legyen az egy karcsúbb derék, izmosabb, feszesebb combok, vagy egyszerűen csak a jobb közérzet és magabiztosabb kiállás. Ez utóbbi talán mindennél előbbre való, hiszen egy vakáción vagy egy hétvégi strandoláskor az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és gátlások nélkül, önfeledten adhassuk át magunkat akár fürdőruhában is a nyárnak.

süti beállítások módosítása